240411-163a

Het ecovlot

… U overnacht op een plek waar het ’s nachts nog echt stil en donker is.

U vindt de ecovlotten op een unieke plaats aan de Steenbergsche Vliet, midden in de vrije natuur. Door de rust en ruimte ontspant u vanzelf.

Een ecovlot is een geisoleerde blokhut op een vlot van vier bij zes meter. Via een loopbrug komt u van de kant het vlot op. Voor de blokhut is een ruim terras aanwezig, met ruim uitzicht over de Vliet en het land er omheen. Het ecovlot is voorzien van bestek, servies, pannen en een tweepits gasstel. U kunt dus op het ecovlot koken en van uw maaltijd genieten terwijl u van het uitzicht geniet.

Met het bij het ecovlot horende roeibootje kunt u het water op en als u graag een stukje zwemt kunt u het water in en uit via het zwemtrapje aan het terras. In het ecovlot kunnen tot vier mensen overnachten in de twee stapelbedden en er is een chemisch toilet aanwezig.

Bij aankomst ontvangt u een dynamolamp, een knijpkat, een watertank en een karretje om uw spullen naar het ecovlot te vervoeren. Uw auto parkeert u op het terrein van jachthaven de Schapenput.
De bezoekers van de ecovlotten kunnen gebruik maken van het toiletgebouw op jachthaven de Schapenput welke zich op loopafstand bevind.

Voor het gebruik van de wasmachine en droger zijn speciale munten nodig, deze kunt u aanschaffen bij de havenmeester.

Op het ecovlot is beschikbaar:

– twee stapelbedden met matrassen en hoofdkussens – tafel met 4 stoelen
– GravityLight – tweepits gaskomfort (met gasfles)
– kookeiland met opbergruimte – pannen
– bestek en servies voor 4 personen – chemisch toilet
– watertank – schoonmaakpakket
– zwemtrap bevestigd aan het vlot – karretje voor vervoer spullen
– roeiboot

Meer indrukken van de ecovlotten en hun ligging vindt u in onze fotoreportage. Camping de Uitwijk, onze buren, hebben mooie 360 graden luchtfoto’s van de omgeving.

Heeft u zin om tot rust te komen op een ecovlot? Reserveer dan direct een plaats op een ecovlot.